ONZE DIENSTEN

aan- en verkoop


We verkopen een ruim aanbod tweedehandswagens in goede staat, ongevalvrij met waarborg. De wagens worden voorzien van onderhoud, keuring voor verkoop met carpass en tweedehandsrapport.
Wat mag u van ons verwachten?
Goede garantievoorwaarden
Goede service
Eerlijke overnameprijs voor u eigen auto
We zullen er alles aan doen om u service en kwaliteit aan te bieden.


Onderhoud


Onderhoud van je wagen is belangrijk zodat uw wagen in topvorm blijft. Bij ons kan u terecht voor olieverversing, bougies, nazicht remmen, koelvloeistof, nazicht lichten, batterijen, ruitenwissers, plaatsen van trekhaak, nummerplaten, plaatsen van autoruiten...
Wij staan garant voor kwaliteitsvolle totaalservice aan een interessante prijs.


Herstelling


We zijn een onafhankelijke multimerken garage waar we zowel mechanische als kleine carrosserieherstellingen kunnen uitvoeren in onze goed uitgeruste werkplaats .


airco service


Geeft uw airco niet genoeg koelte? Wij hebben hiervoor een toestel om dit op te lossen.
Laat uw aircosysteem minimaal 1 keer om de 2 jaar nazien.


Bandenservice


Wij verkopen banden van alle merken.
We zijn dealer van Novex banden, die prijs-kwaliteit zeer goed zitten. Ook voor uitlijnen kan u bij ons terecht met ons 3D John Bean laser uitlijntoestel. Voor winterbanden kan je vanaf eind oktober de wissel maken ( vanaf minder dan 7 graden). Voor de zomerbanden vanaf eind maart, begin april.
Hebt u een lekke band dan kunnen wij die ook in de meeste gevallen herstellen.


Technische controle


Moet u binnenkort naar de autokeuring? Dan kunnen wij dit gerust voor u doen. Hou er rekening mee dat wij dan voor u een afspraak maken in de keuring, wacht dus niet te lang.
Vereiste documenten: inschrijvingsbewijs, vorig keuringbewijs, gelijkvormigheidsattest en geldige verzekeringskaart. Alle veiligheidsgordels inklikken.